انواع کابل کشی دوربین مداربسته
یکی از مراحل مهم نصب دوربین مداربسته، کابل کشی صحیح می باشد. این امر باید توسط فرد متخصص صورت گیرد. کابل های مورد استفاده برای دوربین مداربسته، بستگی به نوع دوربین دارد و لازم است نصاب دوربین با هریک از کابل ها به خوبی آشنا باشد. در این مقاله از وبسایت ویرامالز، به معرفی کابل های مناسب دوربین پرداختیم. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
اهمیت کابل در دوربین مدار بسته
در دنیای امروز، هوشیار بودن در موقع خطر الزامی است. همین امر، باعث جلوگیری از اتفاقات زیادی می شود. آن روزها که پیدا کردن سارق دشواربود، گذشته است. با نصب دوربین مداربسته در محل کار و یا خانه خود، خیال خود را از راحت کنید.
اما به یاد داشته باشید، استفاده از تجهیزات باکیفیت باعث ارتقا کیفیت نتیجه نهایی می شود. پس قبل از نصب، حتما از کیفیت دوربین و سایر تجهیزات اطمینان حاصل کنید. یکی از این اقلام ضروری، کابل است. اگر کابل های استفاده شده در پروژه دوربین مداربسته از کیفیت برخوردار نباشند، تصاویر خروجی رزولیشن و کیفیت خوبی نخواهند داشت. در صورت مناسب نبودن شرایط آب و هوایی، کابل ها کارایی خوبی نخواهند داشت.
اما چه کابلی برای سیم کشی دوربین مداربسته مناسب است؟ این سوالی است که برای بسیاری از کاربران دوربین ها وجود داشته و ممکن است آنها را در هنگام خرید دچار سردرگمی نماید. در ادامه تلاش می کنیم تا به پاسخ این سوال بپردازیم.
بررسی کابل دوربین مدار بسته
شاید فکر کنید که از هر نوع کابلی برای کابل کشی دوربین مداربسته می توان استفاده کرد. اما چنین نیست. بهتر است بدانید، انواع مختلفی کابل برای این دوربین ها وجود دارد. اما کارایی و کیفیت همه آنها مانند هم نیست. در ادامه، به معرفی ویژگی هر یک می پردازیم.
معرفی کابل کواکسیال
یکی از کابل های مناسب برای انتقال تصویر، کابل کواکسیال است. این نوع کابل ها از سال ۱۹۳۶ برای انتقال اخبار و اطلاعات در دنیا رایج شد. ساده ترین نوع کابل کواکسیال یک هسته مسی دارد. این هسته به چند شکل رایج است: به صورت مفتول یا سیم نازک استفاده می شود.
یک ماده پلاستیکی، برای هسته اصلی عایق ایجاد می کند. یک حصیر فلزی دور آن را پوشانده است. تمامی موارد گفته شده توسط یک روکش پلاستیکی پوشانده شده است. به حصیر فلزی و قسمت عایقی که هسته را فراگرفته است، پوسته ی دولایه می گویند. این حصیر فلزی مانند اتصال زمین عمل می کند و از تداخل (خط رو خط افتادن) و نویز جلوگیری می کند.
در محیط هایی که تداخل و نویز شدت بیشتری دارد، کابل هایی با ۴ پوسته مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کابل ها دارای دو لایه ماده ی عایق و دو لایه حصیر فلزی هستند.
کاربرد کابل کواکسیال در منازل هم بسیار گسترده است. از آنتن هوایی تا پشت تلویزیون قابل مشاهده است. البته کابل های کواکسیال علاوه بر این که دارای مشخصه های فیزیکی متفاوتی هستند، از نظر مشخصات الکتریکی (امپدانس) نیز با هم فرق دارند. مثلاً کابل هم محور تلویزیون دارای امپدانس مشخصه ی ۷۵ اهم است و حال آن که کابل های کواکسیال شبکه های کامپیوتری امپدانس ۵۰ اهم دارند.